Plantilla per a programació de cicle

A continuació teniu orientacions per tal de desenvolupar la programació de cicle per àrees. Així i tot , el més important d'aquest document és que tinguem uniformitat als elements de la programació i als criteris de centre per al disseny de programacions publicat al blog en aquest vincle Criteris de centre per al disseny de programacions de cicle

Si trobeu més cómoda el disseny de la plantilla en vertical podeu utilitzar-la sempre que es mantinguen els elements descrits.
Per a qualsevol dubte, estic a la vostra disposició.

2 comentarios:

Patri Guillén ha dit...

Vull fer dos comentaris:
- Primer en referència a la Plàstica que done en sisé. He de fer també la programació? Si es així, com puc programar-la si hem dit de fer les coses del pla de formació i no sé qué anem a fer? :-)
- En referència a Música. He vist que valoreu un 40% els conceptes, un 30% els procediments i un 30% les actituts. A música podria aumentar el percentatge dels procediments ja que és una matèria pràctica?

Corina Torregrosa ha dit...

Pense que en referència a la programació de plàstica és més convenient enguany fer una programció d'aula amb una previsió de treball conforme al curriculo oficial. AL llarg del projecte de formació, si es cau, es pot anar adaptant.
Respecte a la programació de música, és clar que la proporció ha de ser major als procediments, confie plenament en el teu criteri Patri, ;)